WEBSITE FIFTY-ONE VOLLEDIG VERNIEUWD

WEBSITE FIFTY-ONE VOLLEDIG VERNIEUWD

Het is zover! De Fifty-One website is vernieuwd.

Fifty-One beschikt over een website vanaf 2011. In dat jaar bouwden clubleden een vooruitstrevende en moderne website. De website informeerde alle clubleden over bijeenkomsten, evenementen en acties. Buitenstaanders konden er terecht voor informatie over Fifty-One en voor komende evenementen en acties voor goede doelen.

Maar modern is zeer relatief en tijdelijk. Het werd tijd om de website in een nieuw jasje te steken. Met vereende krachten van clubleden uit het gehele land is nagedacht over de vormgeving. De bouw is vervolgens uitgevoerd door Onlinediensten en we zijn trots op het resultaat.

In eerste instantie is alleen nog informatie over Fifty-One Nederland en Fifty-One International opgenomen, maar het nieuws over alle aangesloten Nederlandse clubs zal spoedig volgen. Allereerst zal Club Breda aansluiten, maar spoedig daarna zullen de clubs uit Walcheren, 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Utrecht en Venlo volgen. U kunt dan lezen wie en wat we zijn en doen en we houden u op de hoogte van alle evenementen en acties die we uitvoeren voor het goede doel.

We hopen u met de vernieuwde website regelmatig hier aan te treffen en hopelijk ontmoeten we elkaar ook bij een van onze activiteiten.