ONDERSTEUNING JEUGDHONK BOSSCHE WIJK

ONDERSTEUNING JEUGDHONK BOSSCHE WIJK

FIFTY-ONE '-HERTOGENBOSCH ONDERSTEUNT RENOVATIE JEUGDHONK IN BOSSCHE GRAAFSEWIJK

Voor 2021 heeft Fifty-One ‘s-Hertogenbosch gekozen om PowerUp073 te ondersteunen in hun activiteiten voor de jeugd van de Bossche Graafsewijk. Deze wijk komt niet altijd positief in het nieuws, maar verdient beter volgens Ton Kuiper van de Bossche club. Iedere inzet voor verbetering verdient ondersteuning.

In een ver verleden is het jongeren ontmoetingscentrum ‘t Honk neergezet dat echter sterk verouderd en vervallen is. Het is twee jaar gesloten geweest en heeft last van lekkage en achterstallig onderhoud. PowerUp073 is een organisatie die Bossche jongeren uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen. Voor de Graafsewijk is dit onder meer door het jeugdhonk door de jeugd zelf te laten renoveren. De bijdrage van Fifty-One aan PowerUp073 maakt dit financieel mogelijk.  PowerUp073 is dan ook erg blij met deze bijdrage: “Het opknappen doen we samen met de jongeren en bewoners uit de Graafsewijk. We kunnen niet wachten om straks allerlei activiteiten van de jeugd en buurtbewoners te ondersteunen samen met andere partners in de wijk en stad.”

In november a.s. zal Fifty-One ‘s-Hertogenbosch hun jaarlijkse Pubquiz voor dit doel organiseren. Door met jouw eigen team aan deze bijzondere quiz deel te nemen heb je niet alleen een plezierige en leerzame avond maar steun je ook de Bossche jeugd.