INSCHRIJVEN PUBQUIZ 2021

INSCHRIJVEN PUBQUIZ 2021

 

Het is weer zover! Op ZATERDAG 6 NOVEMBER a.s. wordt de inmiddels traditionele Pubquiz van Fifty-One gehouden.

Voor de 6e maal zal met een amusante, leerzame en plezierige avond een goed doel worden ondersteund. Dit jaar houden we de PubQuiz weer in ‘de pub’ met een bruin-café gemoedelijkheid, maar door het succes van vorig jaar zullen we daarnaast ook de ‘online’ mogelijkheid blijven bieden.

De Pub voor de quiz is Café-Zaal Overberg in Sint-Michielsgestel (Sint Michielstraat 2) en de inschrijfkosten per team bedragen ook dit jaar weer € 100,-. Aangezien Fifty-One alle kosten voor haar rekening neemt gaat de opbrengst volledig naar de Stichting PowerUp073, die jongeren in ’s-Hertogenbosch uitdaagt het beste uit zichzelf te halen. Met deze opbrengst krijgt de jeugd de kans en de middelen om hun jeugdhonk in de Bossche Graafsewijk zelf op te knappen.

De PubQuiz bestaat uit 8 ronden van 10 vragen. Deze vragen gaan over uiteenlopende onderwerpen die variëren van gezichtsherkenning tot logica en van dieren- tot filmkennis. De PubQuiz wordt wederom op levendige wijze gepresenteerd door de voormalige Bossche wethouders Jetty Eugster en Bart Eigeman, beiden nauw betrokken bij tal van sociaal-maatschappelijke initiatieven in stad en regio.

De teams kunnen uit maximaal 6 leden bestaan, waarbij de ‘online’ teams deelnemen met ZOOM. Zowel de ‘fysieke’ teams als de online teams zullen voor de beantwoording van de vragen gebruik maken van een online formulier. Hiervoor heeft ieder team één smartphone of tablet nodig.


U kunt uw team nu inschrijven voor de PubQuiz door op de inschrijf-button te klikken. Na aanmelding ontvangt de contactpersoon van het team een bevestiging, een tikkie voor de betaling van het inschrijfgeld en informatie over het vervolg.

Op de avond van de PubQuiz kunnen teams vanaf 19:00 uur binnenlopen en ‘online’ teams kunnen vanaf 19:30 uur inloggen. Om 19:45 uur beginnen we met een aantal ‘warmdraai’ vragen om te testen of de techniek bij alle teams werkt. De officiële start is om 20:00 uur en de PubQuiz zal rond 22:00 uur afgelopen zijn.

Als organisatie gaan we er van uit dat bij fysieke deelname alle teamleden hun QR code kunnen tonen met de CoronaCheck-app of een papieren bewijs. Dit zal gecheckt worden door de uitbater van de Café-Zaal.

 

Zie ook: NIEUW TEHUIS VOOR VLAAMSE REUZEN

Zie ook: GROTE DEELNAME AAN AMUSANTE PUBQUIZ 2020