GROTE DEELNAME AAN AMUSANTE PUBQUIZ 2020

GROTE DEELNAME AAN AMUSANTE PUBQUIZ 2020

GROTE DEELNAME AAN DE AMUSANTE FIFTY-ONE PUBQUIZ 2020

Het leek niet haalbaar in Corona tijd, het houden van een Pubquiz, maar Club Fifty-One ‘s-Hertogenbosch is er in geslaagd om jaarlijkse Pubquiz om te zetten in een Corona-proof evenement. De deelname was ditmaal niet in de Pub, maar iedereen kon met zijn team on-line deelnemen vanuit de eigen huiskamer. Bijna alle teams maakten zelfs gebruik van de geboden mogelijkheid om vanuit meerdere huiskamers samen te quizen. En een on-line quiz biedt zelfs nog extra mogelijkheden. Zo was er zelfs deelname uit Houston, Texas Amerika.

De 5e editie van de Fity-One Pubquiz werd ondanks, of misschien ook dankzij de Corona beperkingen, een groot succes. Vanzelfsprekend ontbrak de ‘normale’ Pubsfeer,  maar dit werd ruimschoots gecompenseerd door de spanning van de vragen en de ontspanning van de spelleiding. Deze was in vakkundige en enthousiaste handen van de, als presentatieduo debuterende, oud-wethouders van Den Bosch, Jetty Eugster en Bart Eigeman.

Door de bijdrage van 26 teams aan de Pubquiz 2020 kon een bedrag van €2.975 worden gedoneerd aan de Kinder- en Zorgboerderij De Oosterhoeve. Dit bedrag was, behalve aan de deelnemende teams, mede te danken aan het winnende team ‘Tis niet gauw goed’ dat spontaan besloot om de eerste prijs ook aan het goede doel te doneren.