ENERVERENDE FIFTY-ONE PUBQUIZ 2021

ENERVERENDE FIFTY-ONE PUBQUIZ 2021

 

Op zaterdag 6 november organiseerde serviceclub Fifty-One ’s-Hertogenbosch voor het zesde achtereenvolgende jaar de ‘Fifty-One PubQuiz’. De PubQuiz werd ook dit jaar geleid door de enthousiaste presentatoren Bart Eigeman en Jetty Eugster. Vanwege de Covid-situatie bood de organisatie zowel de ‘live in de pub’ als de digitale ‘online’ mogelijkheid. Van beide mogelijkheden werd gebruik gemaakt, waarbij enkele teams zelfs zowel deelnemers online als in de pub hadden. De technische realisatie van dit alles bleek een hele uitdaging. Na een enerverende maar ook gezellige avond konden de eerst en laatst geeindigde teams hun prijs in ontvangst nemen. De poedelprijs was beschikbaar gesteld door Café-Zaal Overberg en de eerste prijs werd mede geschonken door Wijnhuis Rosmalen.

Zoals jaarlijks gebruikelijk werd de opbrengst gedoneerd aan een organisatie die zich inzet om de kansen voor jongeren in onze samenleving te verbeteren. Na stichting Leergeld ’s-Hertogenbosch en Zorgboerderij Oosterhoeve ging dit jaar, met dank aan alle deelnemende teams,  de cheque naar stichting PowerUp073. Met de donatie kunnen de kosten worden betaald voor het opknappen van het jeugdhonk in de Bartjes. Het opknapwerk wordt daarbij uitgevoerd door de jongeren zelf onder leiding van de teamleden van PowerUp073.

 

Quizmasters Jetty Eugster en Bart Eigeman leidden de PubQuiz opnieuw met groot enthousiasme.

PubQuiz voorzitter Leo Sedee overhandigt een cheque van €2.500 aan het team van PowerUp073.

De poedelprijs, beschikbaar gesteld door Café-Zaal Overberg in Sint-Michielsgestel, wordt door Anna Bergman van Café-Zaal Overberg overhandigd aan de leiders van het team Topaz.

De hoofdprijs werd gewonnen door een ‘online’ team, dat dan ook niet aanwezig was. Leo Sedee, voorzitter van de Fifty-One PubQuiz, toont de hoofdprijs, een feestelijk wijnpakket mede beschikbaar gesteld door Wijnhuis Rosmalen, en zal dit persoonlijk bij het winnende team af gaan leveren.

 

Zie ook: Ondersteuning Jeugdhonk Bossche Wijk