2021 PUBQUIZ – IN PUB ÉN ONLINE

2021 PUBQUIZ - IN PUB ÉN ONLINE

Op zaterdag 6 november 2021 zal Fifty-One de inmiddels traditionele Pubquiz houden. We gaan er van uit dat we dit jaar onze quiz weer ‘in de pub’, ofwel in een ‘fysieke’ omgeving kunnen houden. De Pubquiz 2020, die we noodgedwongen 'online' uit moesten voeren, verliep echter zo succesvol dat we voor de 6e Pubquiz óók vast willen houden aan een online opzet. We houden de quiz in november dus zowel ‘in de pub’ als online. De organisatie van zowel een 'pub'- als een 'online'-uitvoering is inmiddels gesneden koek voor de organisatie, maar beiden tegelijkertijd vormt een nieuwe uitdaging. Gelukkig houden ook de organisatoren wel van een stevige puzzel.

De Pub voor de quiz staat ditmaal in St. Michielsgestel, bruin café Overberg, en de opbrengst komt volledig ten goede aan de renovatie van een jeugdhonk in de Bossche Graafsewijk.

Inschrijven is op dit moment nog niet mogelijk, maar het informeren van uw teamleden natuurlijk wel. U kunt ze alvast doorgeven dat de gezellige, leerzame en amusante avond dit jaar zal worden gehouden op ZATERDAG 6 NOVEMBER!